Під Харковом сталася смертельна ДТП

Аварія сталася на трасі Харків-Лозова

У Зміївському районі Харківської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", 4 квітня близько 15:15 поблизу села Лугове зіткнулися автомобілі "Москвич" і Skoda. Внаслідок зіткнення водії отримали травми, їх доставили в лікарню. 39-річна пасажирка "Москвича" загинула на місці ДТП.

Слідчі поліції вирішують питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 КК України ("порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини").

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 3 квітня Верховний суд України залишив без змін вирок Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, яких визнали винними у смертельному ДТП на Сумській у Харкові в жовтні 2017 року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що через карантин, який ввели в Україні з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції, в судові зали в Києві і Харкові пустили лише сторони у справі. Однак суд задовольнив клопотання журналістів щодо трансляції засідання, яке підтримали потерпілі, адвокати, прокурор і Геннадій Дронов.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися