До Харкова після обсервації приїхали близько 30 туристів

У жодного із туристів коронавірус не підтверджений

До Харкова повернулися 28 осіб, які перебували в обсервації у Києві. Про це розповіли в Харківській облдержадміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Згідно з повідомленням, автобуси з людьми приїхали до Харкова ще вчора, 4 квітня, вранці. У ХОДА відзначили, що харків'ян перевірили на наявність коронавірусної інфекції. Всі вони пройшли обстеження і перевірку. Тести показали негативний результат.

"Всі пройшли обстеження і тести. Результати тестів - негативні", - підкреслили в облдержадміністрації.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області за порушення правил дотримання карантину поліцейські склали 226 адміністративних протоколів і відкрили 6 кримінальних проваджень. Зокрема, адміністративні протоколи отримали жителі Куп'янського, Шевченківського, Деграчівського та Валківського районів, які порушили самоізоляцію, яка травала 14 днів.

Читайте також: у Харківській області за порушення при здійсненні пасажирських перевезень до адміністративної відповідальності притягнуто вісім водіїв. З них у чотирьох випадках правоохоронці виявили перевищення кількості пасажирів у транспортному засобі. Троє водіїв здійснювали перевезення людей за приміським маршрутом. Один з водіїв працював без засобів індивідуального захисту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися