Смертельна ДТП: у Харкові перекинувся Mercedes

У результаті аварії одна людина загинула, двоє постраждали

У Харкові на Рогані в результаті ДТП перекинувся автомобіль Mercedes. Одна людина загинула і ще двоє постраждали. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

Правоохоронці зазначили, що аварія сталася на вулиці Роганській. 31-річний водій ВАЗу не впорався з керуванням і врізався в мікроавтобус Mercedes. У результаті Mercedes перекинувся, а знаходився за кермом чоловік загинув, зараз силовики встановлюють його особу. Водій і пасажир ВАЗу отримали травми і були госпіталізовані. В даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 КК України ("порушення ПДР").

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області за порушення при здійсненні пасажирських перевезень до адміністративної відповідальності притягнуто вісім водіїв. З них у чотирьох випадках правоохоронці виявили перевищення кількості пасажирів у транспортному засобі. Троє водіїв здійснювали перевезення людей за приміським маршрутом. Один з водіїв працював без засобів індивідуального захисту.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися