У Харківській області розшукують підлітка

Підліток - з благополучної сім'ї, з батьками не сварився і раніше надовго з дому не йшов

Вчора, 4 квітня, близько 20:00 в селі Олександрівка Лозівського району 15-річний Михайло Пряхін пішов з дому. Поліцейські оглянули Олександрівку і сусідні села, однак поки встановити місцезнаходження підлітка не вдалося. Про це передає Ювенальна превенція Лозівського відділення поліції.

"Шукаємо. Вчора пішов, батьки в обід сьогодні повідомили. Він не сварився з батьками, куди збирався йти - не сказав. Просто батьки були вдома, дивляться і немає його. Ми повністю і родичів оббігали, обдзвонили, і друзів, і в сусідніх селах були - немає. Поки навіть припущень немає, де він може бути, тому що він ніде раніше помічений не був, то є нормальна сім'я. Ми спілкувалися з батьками, кажуть, один раз він "псіханув" і пішов до родичів. А у них родичі - там вулиця йде і через дорогу родичі. Кажуть, ми пішли до них, а він там сидить. У розшук тоді не оголошували", - зазначили в Лозівському відділенні поліції.

Прикмети Михайла Пряхіна: зріст 165-170 сантиметрів, худорлявої статури, з русявим волоссям, сірими очима. У день зникнення підліток був одягнений у спортивну коричневу кофту, сірі спортивні штани і сині кросівки.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження Михайла Пряхіна, повідомте за телефонами: 0574590064, 0959441288 або 102.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області за порушення правил дотримання карантину поліцейські склали 226 адміністративних протоколів і відкрили 6 кримінальних проваджень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися