Нові заходи карантину: вулиці Харкова патрулюватимуть 1500 силовиків

За порушення громадян можуть притягнути до адміністративної відповідальності і оштрафувати

У Харківській області за дотриманням нових карантинних заходів стежитимуть 1500 силовиків. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

У "головкомі" зазначили, що патрулюватимуть співробітники Національної поліції, бійці Нацгвардії, патрульні та курсанти внз системи МВС. За порушення норм, які набирають чинності шостого квітня, громадян можуть притягнути до адміністративної відповідальності і оштрафувати на суму від 17 до 34 тисяч гривень.

"З понеділка набирає чинності ряд заборон, серед яких - перебування на вулиці в групі людей більше двох чоловік, відвідування зон відпочинку - парків, скверів, дитячих і спортивних майданчиків, прибережних зон, а також лісів. Перебувати на вулиці можна тільки в масках і респіраторах, при кожному виході з будинку необхідно мати з собою документи, що посвідчують особу. Дітям до 14 років перебувати на вулиці без дорослих не можна", - повідомили в поліції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області за порушення правил дотримання карантину поліцейські склали 226 адміністративних протоколів і відкрили 6 кримінальних проваджень. Серед порушників працівники торгівлі і послуг, водії транспортних засобів, громадяни, які порушили самоізоляцію і т д.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися