У ДТП на Харківщині загинула родина: подробиці

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинула родина

Аварія трапилася 10 жовтня близько 17:20 по вулиці Мереф’янське Шосе. ДТП спричинило зіткнення автомобілів “Газель” та “Форд”. За кермом “Газелі” був 43-річний водій, авто рухалося у напрямку с. Бабаї. А автомобіль “Форд” під керуванням 30-річної жінки їхав у зустрічному напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Попередньо поліція встановила, що жінка не впоралась з керуванням авто та виїхала на зустрічну смугу руху, де і сталося зіткнення з вантажівкою.

У результаті ДТП водійка автомобіля “Форд” та її пасажири – 31-річний чоловік та 6-річна донька отримали травми, несумісні з життям, та померли на місці події.

“Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - повідомили в поліції.

Санкція вказаної статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за добу на Харківщині правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1030 транспортних засобів.

Також поліція опрацювала та зафіксувала понад 9 фактів пошкоджень будинків та інших споруд, спричинених обстрілами та пожежами. “За підозрою у проведенні пропагандистської діяльності та у причетності до диверсійно-розвідувальних груп до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 45 осіб”, - зазначили в поліції.

https://www.facebook.com/police.kharkov/



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися