У Харкові поліція забрала онучку у прабабусі: причина

Поліція розшукує батьків малечі, щоб притягти їх до відповідальності згідно з чинним законодавством

У Новобаварському районі Харкова правоохоронці вилучили у прабабусі малолітню онуку. Батьки залишили малечу на 75-річну жінку та вирушили у невідомому напрямку. У будинку правоохоронці виявили бруд та антисанітарні умови для проживання дівчинки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області.

 Поліція отримала інформацію про те, що маленька дівчинка мешкає без батьків у  неналежних умовах.

У п'ятницю, 14 жовтня, інспектори ювенальної превенції Харківського райуправління поліції № 3 перевірили отриману інформацію. Правоохоронці приїхали до родини та з'ясували, що батьки залишили дівчинку бабусі та поїхали. Жінка не має жодних документів на дівчинку. З її слів, онуці приблизно 3 роки. Правоохоронці доставили дитину до дитячої лікарні для медичного обстеження.

Наразі встановлюється місцезнаходження батьків дівчинки для притягнення до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція знайшла неповнолітню мешканку Харківської області. 13-річна дівчина знаходилась в Харкові у знайомого. Жодних подій кримінального характеру з нею не трапилося. У поліції повідомили, що до відділу № 3 ХРУП № 1 надійшло повідомлення про зникнення неповнолітньої дитини. Перевірка встановила, що ввечері 15 жовтня неповнолітня втекла з лікарні міста Мерефа. Раніше дівчина жила в смт Пісочин з опікунами, вона не навчалася. Поліцейські ювенальної превенції розшукали втікачку в Харкові та повернули до медичного закладу. Наразі вирішується питання щодо подальшого влаштування дитини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися