На Харківщині горів двоповерховий будинок: вогнеборці виявили загиблого

Експерти встановлюють причину займання будинку

Рятувальники ліквідували пожежу в Харківській області. У Головному управлінні ДСНС України у Харківській області розповіли, що 17 жовтня о 03:19 на номер 101 надійшла інформація про займання у двоповерховому житловому будинку барачного типу. Пожежа виникла в Харківському районі в селі В. Рогань, повідомляють "Коментарі. Харків". 

До місця пригоди було направлено 4 відділення Служби порятунку на автоцистернах, автомобіль газодимозахисної служби, а також підрозділ місцевої пожежної команди. 

У ДСНС розповіли, що на момент прибуття пожежників в одній з квартир на першому поверсі будинку горіли домашні речі. Площа займання становила на площі 40 кв.м. Також горіло перекриття між поверхами на площі 10 кв.м. 

Рятувальники в ході гасіння вогню та проведення розвідки виявили у квартирі на другому поверсі тіло чоловіка 1983 року народження.

Вогнеборці локалізували займання о 05:57, а о 07:45 горіння повністю ліквідували. Причина виникнення займання наразі встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 17 жовтня, о 04:36 на номер 101 надійшла інформація про займання у приватному житловому будинку на двох господарів. Займання сталося у житловій будівлі в Харкові. У будинку горіли домашні речі та частина даху будівлі на загальній площі 100 кв.м. Під час ліквідації вогню в одній з палаючих кімнат вогнеборці виявили тіло жінки, 1955 року народження.

О 05:38 фахівцям вдалося локалізувати пожежу, а о 07:00 - ліквідувати.  Причиною виникнення пожежі, за попередніми даними фахівців, було порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.



Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися