У Харкові під час пожежі в багатоповерхівці врятовано троє людей

Один чоловік отримав отруєння чадним газом.

Вчора, 17 жовтня о 23:23 до "Служби порятунку" надійшло повідомлення про пожежу у житловій дев'ятиповерхівці за адресою: м. Харків, вул. Бучми, 44. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України у Харківській області.

Квартира горіла на шостому поверсі на площі 40 кв. м. На місце події відразу направили 4 оперативні відділення ДСНС на автоцистернах та колінчастий підіймач. На момент прибуття першого підрозділу вогнем було охоплено комунікаційну шахту, горіли кабелі. Також на фасаді будинку горів утеплювач на площі 5 кв.

Густим димом була охоплена сходова клітка, мешканці квартир верхніх поверхів не могли самостійно залишити свої будинки. Три ланки ГЗДС провели роботи з пошуку та порятунку людей. Із квартир на верхніх поверхах пожежники вивели трьох осіб, один 37-річний чоловік отримав отруєння чадним газом, його госпіталізували до другої лікарні м. Харкова.

О 00:35 вогонь локалізували, о 1:10 ліквідували. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Ecg5c4U5n8F_CI1tn3kPyqAsJ.jpg

gJpKGzd-qR6E4Usr0dS30fNGm.jpg

DKpxK-GoeQnd_HHgfyZoGfSPA.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Польщі проведуть благодійний хокейний турнір , щоб купити автомобіль для рятувальників Харкова. Кошти планують направити на закупівлю авто, гуманітарної допомоги та потреби ЗСУ.

Міжнародний благодійний хокейний турнір Hockey Bayraktar відбудеться 10-13 листопада на стадіоні Tor-Tor у місті Торунь (Польща). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

За словами президента ХК "Вітязь" Романа Мікутіна, планується зібрати кошти у розмірі 5 млн. $ на закупівлю 20 пожежних автомобілів та 15 автомобілів швидкої допомоги для надання гуманітарної допомоги мешканцям Харкова та деокупованих районів Харківської області, а також на підтримку Збройних сил України.

Кожен бажаючий зможе зробити свій внесок на рахунок партнера – Foundation Wellcome EU (злотий PL, PayPal, Swift) або хокейного клубу (гривня), перейшовши за посиланням або зробивши внесок з реквізитів.

Усі бажаючі матимуть змогу взяти участь у благодійному аукціоні. Усі кошти, одержані від цих заходів, будуть спрямовані на зазначені вище цілі. Повідомляється, що захід вже підтримав чеський хокеїст, дворазовий володар Кубка Стенлі та олімпійський чемпіон Домінік Гашек, а також українські та польські блогери із охопленням аудиторії понад 5 млн осіб. Хокейний турнір проходитиме під патронатом міського голови Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися