Вдарив ножем прямо посеред вулиці: поліцейські затримали чоловіка за вбивство

Поранений помер по дорозі в лікарню.

Пізно ввечері невідомий поранив ножем 38-річного жителя Харкова. Від отриманих поранень чоловік помер по дорозі в лікарню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

16 жовтня о 22:45 до поліції надійшов виклик про те, що на вулиці Гвардійців Широнінців невідомий вдарив чоловіка ножем у груди. Лікарі надали першу медичну допомогу 38-річному харків’янину, але під час транспортування до медичного закладу він помер.

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів і зловмисник був затриманий. Вбивцею виявився 28-річний молодий чоловік. Зловмисник повідомив правоохоронцям, де саме викинув ніж. Речові докази направлені на експертне дослідження.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Нападнику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 КПК України. Досудове розслідування триває.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Ізюмі затримали чоловіка, який вбив сина за часів окупації. "Народна міліція" затримувала його, а потім відпустила.

В ході сварки 50-річний чоловік спричинив смертельні тілесні ушкодження постраждалому. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Поліцейські Ізюмського районного управління поліції встановили, що злочин було скоєно під час окупації міста Ізюм. 14 травня близько 20:00 між 50-річним місцевим мешканцем та його сином виникла сварка. Зловмисник схопив зі столу ніж та наніс чоловіку кілька смертельних ударів. 30-річний постраждалий помер на місці.

Так звана "народна міліція Ізюма" затримала зловмисника, але через декілька днів відпустила його.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися