У Харкові родичі літньої жінки погрожували медикам швидкої допомоги

Лікарям довелося натиснути тривожну кнопку

У понеділок, 6 квітня, в Харкові агресивні родичі літньої жінки погрожували медикам швидкої допомоги. Лікарям довелося скористатися тривожною кнопкою. Про це повідомляє КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Так, повідомляється, що виклик до швидкої допомоги надійшов о 21:48. Лікарів просили приїхати на вулицю Мохначанську до 73-річної жінки, якій стало погано. Бригада медиків приїхала на виклик за 6 хвилин.

Рідня вимагала шпиталізувати літню жінку до лікарні, але оскільки були відсутні показання для цього, медики відмовилися. 

"Почувши відмову, родичі почали агресивно себе поводити та погрожувати бригаді, було натиснуто кнопку тривоги. Наряд швидкого реагування прибув на виклик за 5 хвилин та визволив бригаду", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прикрий інцидент стався у всесвітній день здоров’я. Зі святом харківських медиків пацієнти "привітали" погрозами та сварками.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що під Харковом медики швидко допомоги реанімували 16-річну дівчину, яка вдавилася їжею. Її у тяжкому стані госпіталізували до лікарні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися