Харківський домушник, який виніс речей на 70 тисяч, проведе 10 років за гратами

В одній із квартир злодій побачив господарку та вдарив її ломом по голові

В Харкові засудили 44-річного чоловіка, який обкрадав квартири та скоїв розбійний напад на жінку похилого віку. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі прокуратури Харківської області.

Повідомляється, що харків’янина визнали винним у вчиненні крадіжок, розбою та викрадення офіційного документа, поєднаним з проникненням у житло (ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 187, ч. 1 ст. 357 КК України). У якості покарання суд призначив чоловіку 10 років тюрми.

Прокуратура довела у суді, що злодій,  протягом 2017-2018 років, виламуючи двері металевим ломом, проникав до житла та викрадав техніку, ювелірні вироби та інші цінні речі. Загальна сума матеріальних збитків, завданих зловмисником, складає понад 70 тисяч гривень.

До того ж, в березні 2018 року злодій скоїв розбійний напад на жінку похилого віку. 

Вважаючи, що він вліз до пустої квартири, злодій несподівано побачив господарку.  Він вдарив її металевим ломом по голові та хотів втекти, але не встиг. Зловмисника затримали правоохоронці.

Фото: novadoba.com

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові прокуратура передала в суд обвинувальний акт щодо харків'янина, який в грудні минулого року взяв у заручниці жінку і поранив поліцейського. Йому загрожує довічне позбавлення волі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися