У Харкові активісти знайшли зв'язок між рейдерами, які захопили офіс заводу, і поліцією (Відео)

Постраждалі просять відреагувати на те, що відбувається прокуратуру, ДБР і поліцію

У Харківській області за безпосередньої підтримки поліції рейдери захопили офіс компанії-власника Нововодолазького абразивного заводу. Про це повідомляє Police Control Ukraine.

Так, повідомляється, що "слідчі баталії", з вельми невиразним законним обгрунтуванням, відбуваються навколо заводу вже місяць.

"Співвласник компанії Андрій Гриненко, який бажає стати одноосібним власником, вступив, кажучи протокольною мовою, в злочинну змову з рядом співробітників слідчого управління обласного ГУ Нацполіціі для організації пресингу найманих працівників і партнера по бізнесу", - йдеться в повідомленні.

Також, в публікації є ряд відеозаписів з камер спостереження з офісу, які зроблені в момент рейдерського захоплення. На них видно і чутно, "злагоджену взаємодію рейдерів і правоохоронців".

"Тобто, співробітники поліції безпосередньо беруть участь у вчиненні злочину, порушуючи відразу цілу купу норм і статей кримінального законодавства ... якщо це не зловживання службовим становищем і не співучасть в рейдерському захопленні, то ми навіть не знаємо, як це назвати. А якщо все-таки вони самі, хотілося б побачити реакцію прокуратури, ДБР і заодно самого ГУ Нацполіціі в Харківській області", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині керівника районної поліції та заступника голови РДА прокуратура запідозрила в земельних махінаціях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися