Поліція оперативно розшукала неповнолітню: матері загрожує покарання

Правоохоронці щодо матері неповнолітньої склали протоколи про адміністративні правопорушення

Ввечері 24 жовтня працівники Харківського райуправління поліції № 1 отримали інформацію про зникнення 9-річної дівчини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Правоохоронці оперативно розшукали та повернули додому неповнолітню дитину. Дев’ятирічна дівчинка була у знайомих, неподалік від її місця проживання. Стосовно неї не було скоєно жодних протиправних дій. 

Поліцейські виявили дитину у знайомих протягом двох годин після отримання інформації про її зникнення. А у цей час мати неповнолітньої знаходилась у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці склали протоколи щодо 43-річної жінки за наступними статтями Кодексу України про адміністративне правопорушення

184 - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей;

178 - розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 18 жовтня, о 12:46 до відділу поліції надійшла інформація про зникнення двох дітей -  хлопчиків 9 та 12 років. Діти з батьками поїхали до лісу по гриби поблизу селища Васищеве та загубились. Поліція оперативно розшукала неповнолітніх харків’ян. Дітей знайшли у Харкові неподалік від будинку знайомої сім'ї. Жодних протиправних дій у відношенні дітей скоєно не було.  Як встановили правоохоронці, неповнолітні самостійно вийшли з лісу та доїхали до Харкова. Там неповнолітніх знайшли біля будинку знайомих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися