Поліція розшукала двох неповнолітніх харків'ян

Діти поїхали з батьками в ліс по гриби та загубилися. Батькам може загрожувати притягнення до адміністративної відповідальності

У вівторок, 18 жовтня, о 12:46 до відділу поліції надійшла інформація про зникнення двох дітей -  хлопчиків 9 та 12 років. Діти з батьками поїхали до лісу по гриби поблизу селища Васищеве та загубились. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Поліція оперативно розшукала неповнолітніх харків’ян. Дітей знайшли у Харкові неподалік від будинку знайомої сім'ї. Жодних протиправних дій у відношенні дітей скоєно не було. 

Як встановили правоохоронці, неповнолітні самостійно вийшли з лісу та доїхали до Харкова. Там неповнолітніх знайшли біля будинку знайомих.

З хлопцями провели профілактичну бесіду. Наразі вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ввечері 15 жовтня неповнолітня дівчина втекла з лікарні міста Мерефа. Раніше дівчина жила в смт Пісочин з опікунами, вона не навчалася. Поліція знайшла неповнолітню мешканку Харківської області. 13-річна дівчина знаходилась в Харкові у знайомого. Жодних подій кримінального характеру з нею не трапилося. Правоохоронці розшукали втікачку в Харкові та повернули до медичного закладу.

А 1 жовтня поліція отримала інформацію про те, що з лікарні зникла 15-річна пацієнтка. Неповнолітню поліцейські знайшли у подруги. Вони перебували  в селі Краснопавлівка. Дівчину повернули до медичного закладу. “Жодних протиправних дій відносно неї скоєно не було”, - повідомили у поліції. Правоохоронці провели з неповнолітньою втікачкою профілактичну бесіду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися