Харківські слідчі провели обшуки у «залютинських» - зловмисників чекає покарання

Злочинці напали на людей та тяжко побили.

Група молодиків у Харкові побили трьох чоловіків та нанесли потерпілим важкі травми. Чоловіків знайшли та слідчими було проведено обшуки за місцями мешкання нападників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова.

Так, бійка трапилась 18 вересня на проспекті Слави, молодики відлупцювали трьох чоловіків до черепно-мозкових травм, струсів головного мозку та зламаних ребер.

За клопотанням слідчого вже 20 жовтня на підставі ухвали суду харківська поліція провела 11 обшуків за місцями мешкання злочинців.

У трьох домівках були знайдені набої різних калібрів, одяг злочинців, в якому чинилися злочини та інші речові докази.

Повідомлено про підозру 8 особам – по різним частинам статтей 296 та 187. Одного затримано – судом обрано цілодобовий домашній арешт.

Відносно трьох осіб судом за клопотанням слідчого винесено ухвалу про затримання. Запобіжний захід відносно інших обиратиметься в середу. Особи, які будуть ухилятися від слідства, будуть оголошені в розшук.

В обшуках брали участь слідчі, оперативники УСР та карного розшуку області, поліцейські спецпідрозділів поліції та прокурори. Наразі проводяться слідчі дії далі, розшукуються інші підозрювані.

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Харкові судитимуть чоловіка за незаконне будівництво бесідок поблизу річки Уди. Для будівництва бесідок чоловік не отримав жодних дозволів від місцевої влади, крім того встановив споруди там, де взагалі заборонено будівництво.

Новобаварська окружна прокуратура м. Харкова направила до суду обвинувальний акт щодо 30-річного харків‘янина за фактом самовільного будівництва споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці, що відноситься до земель охоронної зони (ч. 4 ст. 197-1 КК України).

Так, встановлено, що взимку 2021 року обвинувачений незаконно збудував сім бесідок поблизу річки Уди на території гідропарку у Новобаварському районі м. Харкова, безпосередньо над дзеркалом водойми. Після цього чоловік здавав їх в оренду для відпочинку містян.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися