На Північній Салтівці збільшиться кількість поліцейських

Через збільшення кількості правопорушень на Північній Салтівці поліція може посилити патрулювання

Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до правоохоронних органів з проханням збільшити кількість патрульних поліцейських на Північній Салтівці. Про це голова міста повідомив в ефірі національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків".

Мер Харкова повідомив, що на кількість правопорушень вплинула, у тому числі відсутність вуличного освітлення. Його не вмикають у темну пору доби з метою безпеки та економії електроенергії.

Ігор Терехов розповів, що темні вулиці далися взнаки, особливо в районі Північної Салтівки.При цьому він висловив переконання, що правоохоронці впораються з цією ситуацією. Він попросив поліцію посилити патрулювання, щоб зменшити вірогідність правопорушень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 37-річний харків’янин пробрався у магазин під час комендантської години та здійснив крадіжку. Чоловіка знайшли поліцейські та затримали за скоєння злочину.

Відомо, що чоловік під час комендантської години пошкодив ножем пластикові двері у магазині, після чого виніс з торговельного приміщення алкоголю та тютюнових виробів на загальну суму понад 12 тисяч гривень. Крадіжка трапилася у Салтівському районі міста Харкова. За даним фактом слідчим Харківського районного управління поліції № 2 відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

24 жовтня чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися