На Салтівці у Харкові чоловік напав на підлітка, забрав телефон та гроші

Чоловік погрожував хлопцю предметом, схожим на пістолет.

Поліція затримала чоловіка, який скоїв розбійний напад на неповнолітнього. Нападник обікрав дитину та погрожував вбити. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

До поліції звернулася жінка та повідомила, що її 16-річного онука на спортмайданчику у Салтівському районі пограбував невідомий. Чоловік погрожував хлопцю предметом, схожим на пістолет, вкрав мобільний телефон та гроші у сумі 300 гривень.

Оперативники Харківського районного управління поліції № 2 та Управління карного розшуку викрили зловмисника. Ним виявився 39-річний харків’янин, у якого вилучили речові докази – мобільний телефон та запальничку у вигляді макета пістолета.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

26 жовтня чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

KK5jBy1FJctJ7_tHWQ9xZ_V_-.jpeg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до правоохоронних органів з проханням збільшити кількість патрульних поліцейських на Північній Салтівці. Про це голова міста повідомив в ефірі національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків".

Мер Харкова повідомив, що на кількість правопорушень вплинула, у тому числі відсутність вуличного освітлення. Його не вмикають у темну пору доби з метою безпеки та економії електроенергії.

Ігор Терехов розповів, що темні вулиці далися взнаки, особливо в районі Північної Салтівки. При цьому він висловив переконання, що правоохоронці впораються з цією ситуацією. Він попросив поліцію посилити патрулювання, щоб зменшити вірогідність правопорушень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися