У Харкові пожежники врятували з вогню чотирьох маленьких дітей

Всього на пожежі врятовано дев’ять людей.

Учора вдень, близько 14:42 на номер "Служби спасіння" надійшло повідомлення про пожежу у житловій дев’ятиповерхівці за адресою: м. Харків, вул. Героїв праці, 38. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України у Харківській області.

На виклик виїхали три оперативні відділення ДСНС на автоцистернах та пожежна автодрабина. Прибувши, рятувальники з’ясували, що на 4-му поверсі горить квартира і балкон, а поверхом вище ще один балкон. Загальна площа горіння складала біля 50 кв.м.

Крім того, спостерігалось сильне задимлення у квартирах на верхніх поверхах. Керівником гасіння пожежі негайно було прийняте рішення рятувати мешканців будинку від впливу токсичних продуктів горіння. Одночасно з цим подали пожежні стволи на ліквідацію вогню.

Завдяки оперативним діям вогнеборців врятовано дев’ять людей, серед яких четверо дітей (2, 3, 4 та 6 років). Одну жінку врятували з палаючої квартири за допомогою автодрабини, решту вивели на свіже повітря сходовою клітиною.

О 15:18 пожежу вдалось локалізувати та о 16:07 повністю ліквідувати. За попередніми даними причиною її виникнення могло стати коротке замкнення електромережі.

K6sAqONn73tsOtg8x5Z1FkB1c.jpg

IR4EehtuH9_nDaGzgQo5oP0K4.jpg

x1OTazidEIr9Jt1vkHkmh-m0F.jpg

TV3FlQhQWr6Y4JgZ75Ui9jMS5.jpg

jE4bjmlvQ1dKx3UJpmj96THLa.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За добу з 28 на 29 жовтня російські війська обстріляли населені пункти Чугуївського, Харківського та Куп'янського районів Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В м. Вовчанськ внаслідок обстрілів пошкоджено господарчу споруду, в смт Дворічна – житлові будинки, сталися пожежі. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі поранення отримали дві жінки 43 та 40 років, а також 60-річний чоловік.

На звільнених від ворога територіях триває розмінування. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 413 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися