На Харківщині за добу перевірили 55 осіб на причетність до ДРГ

Правоохоронці у Харківській області продовжують забезпечувати правопорядок на деокупованих територіях регіону

За минулу добу, з 29 на 30 жовтня, поліція опрацювала та зафіксувала понад 20 фактів пошкодження житла та інших споруд, спричинених обстрілами та пожежами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Також, за добу правоохоронці перевірили понад 3600  транспортних засобів, щоб запобігти потраплянню у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. 

“Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 55 осіб”, - повідомили в поліції.

Також правоохоронці, дбаючи про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності деокуповані населені пункти, допомагають громадянам евакуюватись з небезпечних територій.

На Харківщині тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів на звільнених територіях. З початком деокупаційних заходів фахівці обстежили територію загальною площею близько 1721,5 га. Вилучили 24769 вибухонебезпечних предметів, знищили – 2984.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російські військові не припиняють обстріли Харківської області. Протягом минулої доби, з 29 на 30 жовтня, ворог обстрілював місто Куп'янськ, населені пункти Вовчанської громади Чугуївського району, а також села та селища Чугуївського, Харківського та Куп'янського районів області. У результаті ворожих обстрілів було пошкоджено цивільний промисловий об'єкт, через удари РФ сталася масштабна пожежа.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися