Обстріли Харківської області 30 жовтня: є поранена

У результаті ворожого обстрілу пошкоджено цивільний промисловий об'єкт

Російські військові не припиняють обстріли Харківської області. Протягом минулої доби, з 29 на 30 жовтня, ворог обстрілював місто Куп'янськ, населені пункти Вовчанської громади Чугуївського району, а також села та селища Чугуївського, Харківського та Куп'янського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

У Куп'янську у результаті ворожих обстрілів було пошкоджено цивільний промисловий об'єкт, через удари РФ сталася масштабна пожежа. Голова Харківської ОВА зазначив, що на місці працюють рятувальники, пожежу локалізовано. За попередніми даними, ніхто не постраждав. 

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги зазначили, що протягом минулої доби з пораненням госпіталізовували 58-річну мешканку Куп'янського району.

А тим часом на звільнених територіях Харківської області триває розмінування. Піротехніки ДСНС за минулу добу знешкодили 267 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Віримо в наших захисників та спільно працюємо на Перемогу!”,- написав Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що слідчі продовжують огляди загиблих в області –  28 жовтня знайдено три тіла загиблих цивільних. Двоє загиблих знайдені у с. Канцедалівка Куп’янського району. Там знайшли чоловіка з вогнепальним пораненням у голові – свідки кажуть, що на початку вересня його застрелив снайпер. Місцеві поховали його поруч з місцем вбивства. Слідчі встановлюють особу. 36-річний Максим – під час обстрілу знаходився в погребі, загинув від обвалу цегли на стелі. Його мати похоронила через три дні у дворі.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися