Прийшов до друга, а опинився в лікарні з ножовим: у Харківській області здійснено замах на вбивство

Чоловіча сварка завершилася поножовщиною.

Поліцейські Ізюмщини затримали чоловіка за замах на вбивство. Про Це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

29 жовтня двоє чоловіків розпивали разом спиртні напої. В ході бесіди у двох друзів виник конфлікт, в ході якого 28-річний чоловік узяв ніж та вдарив ним свого знайомого в шию. 37-річний чоловік був доставлений в медзаклад з пораненнями, а лікар повідомив про подію у поліцію.

Наразі зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події поліцейські вилучили речові докази.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Поліція відкрила кримінальне провадження стосовно незаконного будівництва у харківському лісопарку. Факт забудови зафіксований у Шевченківському районі Харкова. 31 жовтня у поліцію надійшла заява про те, що у цьому році в лісопарковій зоні було розпочате незаконне будівництво з порубкою багаторічних дерев.

Поліцейські виїхали на місце, де розташований незаконний будівельний майданчик, оглянули ділянку, зафіксували факти вирубки багаторічних дерев, а також – факт самого будівництва. Також була конфіскована техніка та документи. Поліцейські також опитали свідків, які здійснювали будівництво. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися