У Харкові чоловік підпалив квартиру і застрелився

Коли рятувальники прибули на місце, вогонь вже погас самостійно

У Харкові чоловік підпалив квартиру і покінчив з собою. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними правоохоронців, трагедія сталася вчора, 7 квітня, вранці в Київському районі Харкова. Зазначається, що коли рятувальники прибули на місце, вогонь уже погас самостійно.

Як розповіли в обласному управлінні Нацполіції, першими вогонь помітили сусіди, вони й викликали оперативні служби. Всередині квартири силовики знайшли тіло 37-річного чоловіка. Кримінальне провадження відкрито за статтею 115 КК України ("вбивство") з позначкою "самогубство".

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 6 квітня близько 20:30 в районі вулиці Пискунівська невстановлені особи вчинили хуліганські дії стосовно двох працівників одного з оперативних підрозділів обласного "главку" і нанесли їм тілесні ушкодження. У поліції з'ясували, хто побив двох офіцерів у центрі Харкова. Максимальне покарання за вчинення даних злочинів передбачає тюремне ув'язнення терміном до восьми років.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися