У Харкові розшукують свідків смертельної ДТП

Трагедія сталася сьомого листопада у Харкові.

Поліція розшукує будь-кого, хто міг бачити дорожньо-транспортну подію у Харкові, що трапилася сьомого листопада, у понеділок ввечері. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Так, близько 18:45 неподалік будинку № 9 по вулиці Роганській автомобіль наїхав на дівчину, що переходила проїжджу частину. Вікторія Осіпова, якій було 26 років, отримала травми, не сумісні з життям. Що саме це був за автомобіль, та хто був за кермом, наразі невідомо – водій зник з місця трагедії.

На даний час слідчим управлінням ГУНП в Харківській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди, а також осіб,  яким відома інша інформація з приводу даної аварії, та в яких є відеозаписи події або відеозаписи до та після ДТП, просять звернутись за телефоном 093-000-16-01.

_SovMm2GJyJAzwPetdkRT8pk_.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Через відключення одних і тих же областей НЕК "Укренерго" відбиваються від незадоволених коментарів українців. Українців дивує, що відключають від світла одні й ті ж області.

З початком запровадження віялових відключень світла в Україні, на офіційній сторінці НЕК "Укренерго" люди щодня залишають безліч коментарів. У деяких з них українці ставлять питання, у інших – негативні оцінки роботи енергетичної компанії. Загалом, найбільше українців обурює, що аварійні та віялові відключення світла відбуваються лише в деяких областях, щоразу в одних і тих же, зокрема, в Харківській області.

На це в компанії відповідають, що обстріли ворожими ракетами та дронами в більшості приходяться саме на області центральної та східної України, а саме – по об’єктам критичної інфраструктури, через що велике навантаження на обладнання спричиняє дефіцит електроенергії в енергосистемі саме тих областей, які майже щодня знаходяться під ворожим вогнем рашистів.

Також коментатори зазначають, що світло вимикають не за графіком, або на більше годин, ніж анонсувалося. На що в енергетичній компанії рекомендують звертатися саме до операторів розподільчих мереж, а саме – обленерго в своєму регіоні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися