У Харкові проти неповнолітнього вчинили протиправні дії: подробиці

Поліція склала протокол щодо батьків неповнолітнього юнака

У Харкові під час рейду поліція викрила 13-річного підлітка у розпиванні слабоалкогольних напоїв. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Профілактичний рейд провели 9 листопада на території Основ’янського району Харкова. Під час перевірок правоохоронці виявили компанію юнаків, серед них двоє на дитячому майданчику вживали слабоалкогольні напої.

Поліція встановила, що 20-річний хлопець пригостив неповнолітнього слабоалкогольним напоєм. Щодо юнака склали протокол за ст. 180 (доведення неповнолітнього до стану сп'яніння) Кодексу України про адміністративне правопорушення. Передбачене покарання за правопорушення -  штраф від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

А щодо батьків 13-річного підлітка склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 7 листопада, до відділу поліції Чугуївського району надійшла інформація про те, що 16-річна дівчина пішла на прогулянку та не повернулася додому. До поліції звернулася мати неповнолітньої дівчини, мешканка селища Донець Чугуївського району.

Особовий склад відділу поліції відразу приступив до пошуків зниклої дівчини. Після розмов зі знайомими та подругами, правоохоронці дізналися, що неповнолітня познайомилась з хлопцем на сайті знайомств та планувала до нього поїхати. 8 листопада правоохоронці знайшли неповнолітню в Ізюмському районі та повернули матері. Дівчина перебувала у нового знайомого.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися