Під Харковом зіштовхнулися вантажівки: водій не вижив

Водій помер у кареті «швидкої».

Учора, 10 листопада приблизно о 18:48 на трасі "Чугуїв-Мілове", поблизу Харкова, зіштовхнулися дві вантажівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Рятувальники 50-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортної пригоди. В результаті зіткнення двох вантажівок водій однієї з них опинився затиснутий понівеченими конструкціями авто.

За допомогою спеціального інструменту рятувальники деблокували постраждалого, проте невдовзі він помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові двоє хлопців познущалися над дівчинкою та виклали відео в мережу. Двоє хлопців зняли стрім, як б’ють неповнолітню дівчину.

Відео побиття неповнолітньої дитини поширилося соцмережами Харкова. Двоє хлопців 18 років знущалися з неповнолітньої дівчини та знімали це все на відео. Наразі ролик зі знущаннями видалили з деяких телеграм-каналів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на обласний главк поліції.

Поліція під час моніторингу соціальних мереж 5 листопада дізналася про жахливий вчинок двох харків’ян, які побили дівчину-підлітка та поширили це все через соцмережі. Правоохоронці встановили, що інцидент відбувався в одному з будинків на вулиці Гвардійців Широнінців у Харкові.

Працівники поліції в Харківській області склали щодо 18-річних правопорушників протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) та 175-1 (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися