На кордоні в Харківській області знов виявили порушників самоізоляції

Один із порушників протримався на самоізоляції лише день

У середу, 8 квітня, в Харківській області в пункті пропуску "Гоптівка" прикордонники виявили двох порушників самоізоляції. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Громадяни, повернувшись в Україну, підписали згоди на самоізоляцію. Документи датовані 28 березня та 7 квітня. Проте, не дотрималися взятих на себе обов’язків і знов намагалися виїхати за кордон.

На порушників склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Тепер їм загрожує чималий штраф. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що туристів з Балі, які прибули в Харків після короткої обсервації, відправили на самоізоляцію. Всі туристи здали ПЛР-тести. У всіх негативний результат. У жодної людини COVID-19 встановлено та підтверджено не було.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що за останню добу в Харківській області 3 нових підозри на коронавірус. Нових випадків захворювання не зафіксували. Станом на 9 квітня в Харківській області 29 підозр на коронавірус очікують підтвердження. Підтверджені 5 випадків захворювання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися