Туристів з Балі, які прибули в Харків, відправили на самоізоляцію

В жодного з харків’ян коронавірус не виявили

На Харківщину повернулися мандрівники з Балі, які кілька днів знаходилися в обсервації в Києві. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі Харківської обласної державної адміністрації. 

В Харківській ОДА з посиланням на голову облдержадміністрації Олексія Кучера повідомляють, що туристи здали всі ПЛР-тести. У всіх негативний результат. У жодної людини COVID-19 встановлено та підтверджено не було. 

"Зараз цих людей ми доставили з Києва (ми також доставили частину людей у Дніпропетровську область, Полтавську, Сумську). Дякуючи бізнесу, який виділив відповідний автобус. На сьогодні всі ці люди знаходяться на самоізоляції. Наскільки ми розуміємо, в них усе добре", - розповів Олексій Кучер.

Фото: cynicallviv

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 6 квітня, в Харківській області, як і раніше, 1 зареєстрований випадок захворювання на коронавірус. Про єдиного хворого відомо тільки те, що він харків’янин,  йому до 30 років, він був у Франції. Хворого не госпіталізували до лікарні. Він перебуває на самоізоляції. Діагноз підтвердили 28 березня. Також відомо, що хворий контактував з 17 особами. Одна з контактних осіб – член родини, 16 – лікарі. Наразі медики на самоізоляції. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися