У Харкові сталася пожежа: дим бачили з багатьох районів міста (ФОТО)

«Прильотів» не було.

У Харкові трапилася пожежа. Дим бачили мешканці одразу декількох районів міста. Виявилося, що загорівся бензовоз. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на "Суспільне".

Так, пожежа трапилася сьогодні вранці, 15 листопада в Основ'янському районі Харкова.

Як повідомив журналістам "Суспільного" речник обласного управління ДСНС Євген Василенкоа місці загорівся бензовоз, водія з опіками рук та обличчя забрали до лікарні.

Машина загорілася на провулку Роз'їзному. Пожежу вже загасили.

Водія бензовоза госпіталізували. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості.

Попередньо відомо, що причиною загоряння бензовоза стало закорочення.

5M_Lw6Plgaw12od0pKHlDCFag.jpg

vl3mzHMWhwoquOAI-kR0LMzqs.jpg

KcZuR6GM_3JFhXiLT5WI0lMMA.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У центрі Харкова з багатоповерхівки евакуювали двадцять мешканців: що трапилося. З верхніх поверхів житлового будинку рятувальники вивели людей. Ввечері 11 листопада, приблизно о 18:45 на номер "Служби спасіння" Харкова надійшло повідомлення про пожежу у житловій багатоповерхівці по вул. Космічній, 23.

Рятувальники прибули на місце події та з’ясували, що на шостому поверсі загорілися  домашні речі в підсобному приміщенні багатоповерхового житлового будинку. З верхніх поверхів рятувальниками було евакуйовано 20 мешканців будинку. Постраждалих немає. До ліквідації пожежі від ДСНС було залучено 6 одиниць техніки та 26 чоловік особового складу.

Ножем в груди: у Харківській області жінка вбила свого молодого чоловіка (ФОТО). Жінка одним ударом в груди вбила співмешканця. Пара посварилася під час розпивання алкогольних напоїв. Жінка схопила ніж та вбила свого чоловіка. Жінці загрожує 15 років тюрми. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації обласної поліції.

Так, трагедія сталася у Чугуївському районі. Ввечері 11 листопада у селищі Кочеток в одному з будинків пара - 61-річна жінка та 42-річний чоловік – розпивали разом алкогольні напої. В ході сварки жінка схопила ніж зі столу та вдарила чоловіка прямо у груди. Одного удару вистачило, щоб чоловік помер.   На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група Чугуївського районного управління поліції. Під час огляду поліцейські вилучили ніж, яким було вчинено вбивство.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися