На Харківщині підірвали понад 300 боєприпасів

Піротехніки проводили розмінування і знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни

На Харківщині піротехніки за добу розмінували 310 вибухонебезпечних предметів часів війни. Про це повідомили в ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників, вчора, 8 квітня, піротехніки проводили розмінування і знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни в с. Петропавлівка Куп'янського району, с. Васищеве і м. Мерефа Харківського району. Всього було розміновано 310 боєприпасів, з яких 250 патронів, 54 артснаряди, чотири мінометних мін і дві гранати Ф-1.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в середу, 8 квітня, у Харківській області в пункті пропуску "Гоптівка" прикордонники виявили двох порушників самоізоляції. Громадяни, повернувшись в Україну, підписали угоду на самоізоляцію. Документи датовані 28 березня і 7 квітня. Однак не виконали взяті на себе зобов'язання і знову намагалися виїхати за кордон.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що туристів з Балі, які прибули до Харкова після короткої обсервації, відправили на самоізоляцію. Всі туристи склали ПЛР-тести. У всіх негативний результат. У жодної людини COVID-19 встановлений і підтверджений не був.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися