У харківській багатоповерхівці горіла квартира: є загиблі

Квартира горіла у дев’ятиповерхівці.

Учора ввечері у Харкові сталася пожежа у дев’ятиповерховому будинку на вулиці Гарібальді, 11а. Рятувальникам вдалося вивести одну жінку. Чоловік загинув. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Так, пожежа трапилася о 22:14 в одній з квартир Харкова через те, що власник був необережний під час паління. Рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце пожежі та знайши в задимленій квартирі 43-річну жінку. Жінку вдалося врятувати та вивести її на свіже повітря. У квартирі горіли домашні речі на площі 4 кв.м.

61-річний чоловік загинув. О 23:10 вогонь ліквідували. Працювали 2 оперативні відділення ДСНС на автоцистернах та автодрабині.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія обстріляла Харківщину 18 та 19 листопада.

Упродовж всієї доби російські збройні сили обстрілювали Харківську область з мінометів, танків та артилерії по селам і містам у Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах, що розташовані поруч з лінією зіткнення та кордом з РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Двічі рятувальники ДСНС виїздили на перевірку після ворожих обстрілів. У м. Куп’янську ворожий снаряд потрапив у дорожнє полотно, пошкодивши його, також обстрілами пошкодили дахи будинків. А у м. Вовчанськ обстрілами пошкоджені або зруйновані щонайменше п’ять приватних домоволодінь. Обійшлося без постраждалих і пожеж.

Протягом доби фактів поранення цивільних від російських обстрілів не зафіксовано.

У Харкові трапилася страшна ДТП: поліція розслідує обставини (ФОТО). У наслідок зіткнення у лікарні опинилися двоє людей. У Харкові в Індустріальному районі зіткнулися дві автівки. Тепер поліція розслідує обставини ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на обласний главк поліції.

Так, зіткнення двох транспортних засобів сталося 17 листопада по вулиці Миру. 44-річний водій "ВАЗ-21013" не надав перевагу у русі автомобілю "Volkswagen Passat", внаслідок чого сталася ДТП. Водій "ВАЗ" та 22-річна пасажирка "Volkswagen Passat" отримали тілесні ушкодження. Постраждалі у лікарні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися