На Харківщині горіла церква: вогонь намагалися загасити 18 рятувальників (ФОТО)

Храм загорівся не через обстріли окупантів.

Учора о 12:26 на номер "Служби спасіння" надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Ізюмський район, смт. Андріївка, вул. Центральна. Вогнем був охоплений православний Храм. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главка ДСНС.

Гасити пожежу прибули рятувальники 42-ї, 15-ї Державних пожежно-рятувальних частин ДСНС та місцева пожежна команда Андріївки.

Пожежники встановили, що в Храмі Різдва Пресвятої Богородиці горить дах на площі пожежі 80 кв.м. Вогонь було локалізовано о 13:12 та ліквідували пожежу о 15:37.

До гасіння пожежі залучалися 18 чоловік особового складу ДСНС та 4 одиниці техніки.

Причина загоряння встановлюється.

EXX4rG4_PYN-Q3Ikhib8JfFWl.jpg

9DJrAs7gK5P12g-mLoQ8VPATs.jpg

DxFWvOdNjoVgXHwEvxzcDaz4l.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:
У харківській багатоповерхівці горіла квартира: є загиблі. Квартира горіла у дев’ятиповерхівці.

18 листопада ввечері у Харкові сталася пожежа у дев’ятиповерховому будинку на вулиці Гарібальді, 11а. Рятувальникам вдалося вивести одну жінку. Чоловік загинув.

Так, пожежа трапилася о 22:14 в одній з квартир Харкова через те, що власник був необережний під час паління. Рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце пожежі та знайши в задимленій квартирі 43-річну жінку. Жінку вдалося врятувати та вивести її на свіже повітря. У квартирі горіли домашні речі на площі 4 кв.м. 61-річний чоловік загинув.

Вийшов покурити та випав з балкону: поліцейські Харкова розслідують обставини. Харків’янин залишився живим та розповів, що сталося.

Поліцейські Харкова розслідують усі обставини події, що трапилася у жовтні в одній з квартир міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку поліції.

Так, в жовтні до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення про те, що чоловік отримав тілесні ушкодження, випавши з вікна. Поліцейські встановили, що напередодні 43-річний чоловік прийшов в гості до сусіда. Приятелі разом розпивали спиртні напої. Коли чоловіки вийшли покурити на балкон, між ними сталася сварка. Гість штовхнув знайомого. Чоловік випав з балкону другого поверху та отримав травми ноги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися