На трьох пожежах постраждали та загинули люди – ДСНС Харківщини

Загинув один чоловік, з опіками госпіталізовано двоє.

Рятувальники Харківської області учора, 24 листопада, виїжджали тричі на пожежі, що трапилися не через обстріли. Причини загоряння поки що встановлюються, та зараз, під час вимкнення опалення та світла, скоріше за все, пожежі трапилися через необережне поводження з вогнем та приладами для обігріву житлових приміщень.

Так, за інформацією ДСНС Харківської області, у смт. Мала Данилівка Харківського району горів приватний будинку, де постраждав чоловік 1973 року народження. Його було доставлено до опікового центра м. Харкова. Подія виникла о 14:24 на вул. Наумова, 20. Пожежу ліквідували бійці 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 17:57.

В м. Лозова о 15:36 трапилась пожежа в багатоповерховому житловому будинку. На п’ятому поверсі в квартирі горіли домашні речі та балкон. Під час гасіння пожежі був врятований чоловік 1962 року народження, якого госпіталізували до районної лікарні. Пожежу локалізували о 15:56 та ліквідували о 16:33.

О 19:04 виникла пожежа на вул. Молодіжна, 26 в с. Олексіївка Лозівського району. Горів приватний будинок на площі 70 кв.м. З вогнем боролась 1 оперативне відділення ДСНС. Під час пожежогасіння рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка, 1953 року народження. Вогонь локалізували о 19:40 та ліквідували о 01:15 вночі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області росіяни вели обстріл з ударних беспілотників. Більше десяти населених пунктів зазнали ураження з різних типів зброї.

Ворожі російські війська продовжують обстрілювати прифронтові населені пункти Харківської області. Обстріл ведеться безпосередньо з прикордонних районів Бєлгородської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ.

Так, протягом доби з 24 на 25 листопада вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Харківської області. На Слобожанському напрямку противник здійснив обстріли з артилерії різних типів та мінометів по районах населених пунктів Гур’їв, Стрілеча, Липці, Красне, Зелене, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Фиголівка і Дворічна Харківської області. Поблизу Зеленого задіяв ударний БпЛА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися