Будьте обережні: рятувальники Харкова майже п’ять годин гасили пожежу у будинку

Через електрику згорів приватний будинок.

26 листопада о 05:13 рятувальники 27-ї та 36-ї Державних пожежних частин були викликані на гасіння великої пожежі у приватному будинку в селі Черкаська Лозова на вул. 1-го Травня, 6а. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС у Харківській області.

На момент виявлення загоряння вогонь встиг розповсюдитись на значну площу. Коли рятувальники дістались місця події, площа горіння складала вже біля 350 кв.м. У ліквідації пожежі брало участь 4 оперативні відділення ДСНС на автоцистернах. В її осередок подано 4 пожежних стволи.

Вогонь локалізували о 07:03, ліквідували о 09:44.

Постраждалих немає. За попередніми даними загоряння виникло внаслідок короткого замкнення електропобутового приладу.

phKsOVXGo49uxUie6a7zanQ7I.jpg

JFNcKUbZ2orChe8_PirA6eoCx.jpg

s4WuXHsSo28UbgkO5_0hAcOy3.jpg

NM5P2pvpDuqFb-zHmZxBpQJin.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увечері харків’яни чули вибухи: де сталися "прильоти". Ракетами С-300 росіяни обстрілювали з Бєлгорода.

25 листопада, приблизно о 17 годині Харків’яни чули гучні вибухи. Також спостерігачі у місцевих телеграм-каналах писали про виліт ракет з російського Бєлгорода, що межує з Харківською областю.

Пізніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав у Телеграмі, що росіяни здійснили обстріл ракетами С-300 по Чугуївському району. Попередньо – без постраждалих. "Просимо жителів Харківщини: не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", – написав очільник області. Вже вранці рятувальники ДСНС повідомили, що підрозділи декілька разів виїжджали на місця обстрілів в області.

Пожежа, спричинена влучанням ворожого снаряду, трапились у Куп’янському районі. Горіли 6 гаражів на площі 200 кв.м. Для ліквідації цієї пожежі від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. Загиблих і постраждалих не має. Вогонь локалізували о 03:30 та ліквідували о 04:20. 4 рази рятувальники виїздили на обстеження територій після завершення обстрілів: 1 раз у м. Куп’янську та 3 рази у м. Чугуєві.

В Куп’янську вибуховою хвилею вибито вікна у лікарні та житловій п’ятиповерхівці. У м. Чугуєві на щастя обстріли руйнацій не спричинили. Жертв та постраждалих в усіх випадках не зафіксовано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися