В Харкові судитимуть чоловіка, який побив дитину своєї співмешканки палкою

Таким чином неодноразово судимий харків’янин вирішив покарати хлопчика за погану поведінку

В Харкові прокуратура передала до суду справу щодо 34-річного чоловіка, який виховував дитину своєї співмешканки палкою. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі прокуратури Харківської області.

Повідомляється, що наприкінці лютого цього року раніше неодноразово судимий чоловік побив палицею 8-річного сина своєї співмешканки за те, що він не слухався. 

Синці на тілі дитини виявили працівники шкільного медпункту, до якого хлопчика привів занепокоєний класний керівник. Співробітники школи і звернулися до правоохоронних органів з відповідним повідомленням.

Вітчиму інкримінується умисне нанесення легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 КК України).

Санкцією статті передбачене покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що під Харковом 16-річна дівчина вдавилася їжею і потрапила в реанімацію. Надзвичайна подія сталася у Балаклійському районі на Харківщині. Медики надали першу допомогу та доставили постраждалу в тяжкому стані до лікарні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися