ДТП з потерпілими: в Харкові зіткнулися три автомобілі

Дві людини знаходяться в лікарні

У Харкові на Холодній Горі зіткнулися три легкових автомобіля. У результаті зіткнення постраждали дві людини. Про це повідомили у відділі комунікації патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, 10 квітня близько 10:15 патрульні отримали повідомлення про ДТП на вул. Полтавський Шлях, 192.

За попередньою інформацією, там зіткнулися автомобілі Hyundai, Skoda і Citroen. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в лікарні доставили водіїв Skoda і Hyundai.

Всі обставини аварії встановлює слідчо-оперативна група.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в четвер, 9 квітня, у Харкові відбулася смертельна ДТП, в якій загинув мотоцикліст. Повідомлення про дорожньо-транспортну подію до поліції надійшло о 16:05. На перехресті вулиці Луї Пастера і бульвару Івана Каркача зіткнулися легковик і мотоцикл.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмі Харківської області легковик на смерть переїхав 50-річного пішохода. ДТП сталася вночі. За попередніми даними, пішохід перебував у стані алкогольного сп'яніння переходив дорогу в невстановленому для цього місці.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися