У Харківській області правоохоронці перевіряють деякі сім'ї: що відомо

В одному із сіл Харківської області правоохоронці склали адміністративні протоколи щодо батьків 7-річного хлопчика

Правоохоронці Харківської області перевіряють сім’ї, що потребують підтримки та нагляду через кризові ситуації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

В одній з таких сімей представники поліції склали адміністративні протоколи щодо батьків 7-річного хлопчика. Стало відомо, що 30-річний чоловік ображає свого пасинка та застосовував до нього фізичну силу.

У поліції розповіли, що 30 листопада хлопчик втік з дому після чергової сутички з вітчимом. Дільничний офіцер поліції знайшов дитину в лісопосадці менш ніж за пів години. Правоохоронці встановили, що хлопчик проживає разом з матір’ю та вітчимом в селищі Кочеток.

Вітчим застосовував до хлопця невиправдане насильство, а мати не ставала на захист сина. Не знайшовши підтримки у матері хлопчик вирішив пішки піти до сестри в селище Печеніги.

Поліцейські склали адміністративні протоколи за:

- ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення,

- ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Надалі ця сім’я перебуватиме під наглядом поліції та соціальних служб з метою надання необхідної допомоги та контролю за виконання батьківських обов’язків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” попросило патрульну поліцію Харкова посилити контроль за дотриманням правил паркування. Неправильно припарковані автомобілі у дворах багатоквартирних будинків часто перешкоджають проїзду спецтранспорту. Власники автотранспорту ставляться безвідповідально до паркування своїх автомобілів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися