Вибухи у Харківській області: наслідки ворожих обстрілів

Ворожі війська обстріляли населені пункти Куп'янського, Харківського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківської області

Після 4 години ранку 5 грудня ворог завдав удару ракетами типу С-300 по цивільній інфраструктурі Куп’янська. За попередніми даними поліції, у результаті обстрілу населеного пункту загинула жінка, детальна інформація уточнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Також у результаті атаки окупантів виникла пожежа на СТО - горів автомобіль.Обстрілом пошкоджено покрівлі приватних будинків. 

Російські загарбники протягом доби, 4-5 грудня, завдавали артилерійських ударів по населених пунктах Харківського, Чугуївського та Ізюмського районах. 

Протягом доби на Харківщині травми у результаті  детонації вибухонебезпечних предметів отримали двоє людей: 52-річний чоловік у Мерефі та 66-річний чоловік у селі Донецьке, що на Ізюмщині. Обоє госпіталізовані до медичних установ, стан постраждалих середній. 

“Мінна небезпека в області лишається високою, не намагайтеся самостійно знешкоджувати вибухонебезпечні предмети!”, - наголосив очільник області Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмському районі автомобіль наїхав на невідомий вибуховий пристрій. В результаті вибуху двоє чоловіків загинули на місці події. Правоохоронці з'ясували, що 1 грудня автомобіль чоловіків на польовій дорозі наїхав на невідомий вибуховий пристрій. Транспорт отримав значні механічні ушкодження. У результаті підриву загинули 59 та 44-річні чоловіки. Територія, де трапилася трагедія, протягом кількох місяців була окупована військовими РФ.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися