У Харкові загубилася 90-річна жінка

Інцидент стався вчора, 9 квітня

У Харкові патрульні допомогли 90-річній жінці повернутися додому. Про це розповіли у відділі комунікації патрульної поліції Харківської області.

Зазначається, що інцидент стався вчора, 9 квітня. Під час патрулювання Московського району Харкова інспектори побачили жінку. Громадянка була розгублена і не пам'ятала свою адресу.

Під час спілкування з бабусею патрульні з'ясували місце її можливого проживання. За вказаною адресою патрульних зустрів онук жінки.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові прокуратура повідомила про підозру начальника відділення одного з відділів Нацполіціїї в Харківській області, який хотів "підзаробити" на порушенні правил карантину. За даними слідства, у березні міліціонер дізнався, що підприємство, яке здійснює оптову торгівлю ломом, незважаючи на встановлену заборону у зв'язку з карантином через пандемію коронавірусу, продовжує вести свою діяльність. Підозра правоохоронцю оголосили за фактом прохання посадовою особою надати неправомірну вигоду (ч. 1 ст. 368 КК України).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися