Росіяни розбомбили приватне підприємство, СТО та будинки у Харківській області

Загинула одна людина.

Росіяни вели обстріли Харківщини з усіх видів артилерії та танків. Через ворожі атаки сталися пожежі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на обласний главк ДСНС.

Пожежа, яку спричинив ворожий обстріл, трапилась учора о 9:10 у м. Куп’янську. Там горіли залишки розбомблених складських будівель одного з приватних підприємств на площі 150 кв.м. На місці події працювали рятувальники 44-ї ДПРЧ, які загасили вогонь об 11:25.

 Годиною раніше рятувальники  44-ї ДПРЧ виїздили на перевірку місця ворожого обстрілу також у м. Куп’янську. Там пожежі не зафіксовано, проте зруйновано будівлю СТО, пошкоджено приватний будинок та дві господарчі споруди. Під час перевірки рятувальниками виявлено тіло загиблої людини. 

З причини необережності під час паління виникла пожежа у с. Манченки Люботинської громади, на якій загинув власник приватного домоволодіння, 1935 року народження. У будинку за адресою: вул. Маяковського, 33 горів диван та стіна на площі 5 кв.м. Рятувальники 48-ДПРЧ локалізували вогонь о 07:00 та ліквідували його 07:20.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківської області 5 та 6 грудня: є загиблі. Рашисти вели обстріл з усіх видів артилерії.

Всю добу, з 5 на 6 грудня російські загарбники обстрілювали сели та міста Харківської області. На жаль, внаслідок обстрілів росіян у с. Обухівка, що в Куп’янському районі, загинув 68-річний чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За інформацією Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку противник продовжує утримувати свої війська в прикордонних районах Бєлгородської області. Обстрілів з танків, мінометів, ствольної артилерії зазнали райони населених пунктів Волохівка, Вільхуватка, Дворічна, Красне, Огірцеве, Стариця, Стрілеча, Тернова Харківської області.

Російські військові здійснили обстріли з танків, мінометів та ствольної артилерії районів населених пунктів Берестове, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Піщане, Крохмальне Харківської області.

Є пошкодження приватних домоволодінь, господарчих споруд, складських приміщень.

"Добровільна евакуація з Куп‘янщини у більш безпечні місця області триває. Місцева влада спільно з волонтерами евакуювали вже 217 людей, ще 68 заявок в роботі", – повідомив Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися