Поліція шукає свідків смертельної ДТП у Харкові (ФОТО)

У ДТП загинули 73-річний чоловік та 74-річна жінка

Слідчі розшукують свідків ДТП, у якій загинули два пішоходи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 грудня близько 06:30. У поліції повідомили, що на проспекті Героїв Сталінграда, 189 автомобіль “ВАЗ-2109” наїхав на чоловіка та жінку. Керував автомобілем 45-річний водій.

Після першого наїзду на чоловіка наїхав автомобіль “Hyundai Sonata”. У результаті ДТП 73-річний чоловік та 74-річна жінка загинули. За даними поліції, попередньо, водії автомобілів тверезі.

Свідків та очевидців ДТП попросили звернутися за телефоном: 066-145-85-78 або до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ Національної поліції в Харківській області. Звертатися потрібно до слідчого Олександра Єльникова. Адреса управління: м. Харків, вул. Маяковського, 22.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків’ян просять дотримуватись Правил дорожнього руху, рекомендують вдягати верхній одяг світлих, а краще білих відтінків. Це допоможе зменшити кількість випадків дорожньо-транспортного травматизму за участю пішоходів та дітей.

У Нацполіції повідомили, що  протягом 2022 року на вулично-дорожній мережі Харківської області трапилося 152 ДТП за участю пішоходів. 108 таких ДТП, або 70%, сталися на території Харкова. У результаті ДТП загинули 18 людей. 92 особи отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Понад 61% усіх ДТП, у яких загинули пішоходи, сталися з 17:00 до 21:00. Також на території Харкова трапилося 24 ДТП з потерпілими за участю дітей. Одна дитина загинула та 23 були травмовані.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися