Зрубав дуби під Харковом та розпилив сльозоточивий газ в обличчя працівнику лісхозу – що буде порушник

У Харківській області чоловік незаконно зрубав дванадцять дубів.

Під Харковом молодий чоловік незаконно зрубав дерева, а після цього розпилив газовий балончик в обличчя працівника лісництва. Подія трапилася у квітні минулого року, зараз чоловіку повідомлено про підозру. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 26-річному чоловіку за фактом незаконної порубки дерев у лісах, перевезення, зберігання незаконно зрубаних дерев, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 246 КК України), та за фактом хуліганства (ч. 4 ст. 296 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у квітні минулого року чоловік, перебуваючи на території Дергачівського лісництва ДП "Харківська лісова науково-дослідна станція", незаконно зрубав дванадцять дубів.

Завантаживши "здобутки" до автівки, втекти він не встиг: його зупинили правоохоронці. Згодом на місце події прибув представник лісництва. "Чорний лісоруб" почав поводити себе зухвало та погрожував тим, що підпалить автомобіль разом з деревиною, з метою недопущення його огляду слідчими.

Розуміючи, що тікати вже нікуди, чоловік розпилив у обличчя співробітника лісництва аерозоль сльозоточивої та дратівної дії  "Перець-4". Зловмисник почав погрожувати потерпілому фізичною розправою, проте його встигли зупинити поліцейські.

Досудове розслідування проводить СВ ВП №3 ХРУП №3 ГУНП в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову спробували наступати на Харківщині – Генштаб

Минулої доби рашисти застосували армійську авіацію у Харківській області.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах двадцяти п’яти населених пунктів. Серед них – Масютівка Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ворог обстріляв з артилерії позиції наших військ в районах населених пунктів: Вільча, Веселе, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Варварівка, Вільхуватка і Дворічна на Харківщині. Також, противник задіяв  ударний БпЛА та армійську авіацію біля Красного Харківської області.

На Куп’янському напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Новомлинськ, Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка і Крохмальне Харківської області.

Що буде з метро Харкова на новорічні свята

З 18 грудня посадка до вагонів поїздів Салтівської лінії обмежена.

У зв’язку з проведенням масових заходів на станціях Харківського метрополітену, з 18 грудня по 7 січня, буде тимчасово обмежена посадка до вагонів поїздів, що курсують Салтівської лінією метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського метрополітену.

У напрямку від станції "Історичний музей" до станції "Героїв праці" не буде відбуватися посадка у останній (п’ятий) вагон. У напрямку від станції "Героїв праці" до станції "Історичний музей" не буде відбуватися посадка у перший вагон. "Просимо вас враховувати вказані зміни та рівномірно розміщуватися по платформі під час користування Салтівською лінією метрополітену", – зазначили у комунальному підприємстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися