На Харківщині піротехніки розмінували 10 боєприпасів

Бійці ДСНС знешкодили вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни

У чотирьох районах Харкова та області бійці ДСНС розмінували 10 боєприпасів. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

Наголошується, що вчора, 11 квітня, піротехнічна група проводила роботи по обстеженню території області для виявлення, вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

"Всього бійці ДСНС підірвали 10 боєприпасів, з яких 7 мінометних мін, 2 артилерійських снаряди різного калібру, а також 1 ручну гранату", - розповіли рятувальники.

Примітно, що роботи по розмінуванню проводилися в Харківському та Дергачівському районах області, а також Московському та Індустріальному районах міста Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові на стоянці згоріло два автомобілі. За інформацією рятувальників, сигнал про подію на автомобільній стоянці в провулку Тиренковському, 8 вступив на спецлінію о 03:18. Зазначається, що на момент прибуття вогнеборців полум'ям були охоплені легкові автомобілі Toyota Camry 2013 року випуску і ВАЗ 21115.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися