Інцидент на Харківщині: до яких наслідків призвело опалення житла

У результаті події постраждав 55-річний чоловік

У Люботинській громаді Харківського району порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі на твердому паливі призвели до виникнення пожежі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Подія трапилася о 19:30 у приватному житловому будинку у селі Санжари, на вул. Травнева, 2. На момент прибуття рятувальників 48-ДПРЧ в оселі горіла одна з кімнат на площі 20 кв.м. Рятувальникам вдалося локалізувати вогонь о 20:10, о 21:40 полум'я ліквідували. Постраждалий, 55-річний чоловік, отримав незначні опіки обличчя, коли намагався самостійно загасити полум’я.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 18 грудня, о 20:52 у Харкові за адресою вул. Шевченка, 6 виникла пожежа. Займання сталося у нежитловій неексплуатованій будівлі. Полум'я охопило перекриття на 3-му та 4-му поверхах. Також горіли меблі та дах. Площа пожежі становила 350 кв.м. Від ДСНС було залучено 18 одиниць техніки та 90 осіб особового складу. Вогнеборці локалізували пожежу о 22:20, а повністю ліквідували займання о 00:38. 

У суботу, 17 грудня, у Харкові о 12:50 стався вибух 2-х газових балонів по 200 г без подальшого загоряння. Вибух трапився по пр-ту Тракторобудівників, 94-в у квартирі на 10-му поверсі 16-ти поверхового житлового будинку. Внаслідок інциденту постраждав хлопчик 2020 року народження. Дитина отримала опіки 1-го ступеня правого передпліччя. Його доставили в опіковий центр. У ДСНС розповіли, що дитина самостійно включила духову шафу, у якій знаходились балони, після чого виник вибух.



Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися