В харківській прокуратурі розповіли, який хабар треба дати, щоб отримати громадянство (Фото, видео)

В поле зору силовиків потрапили співробітники міграційної служби

Сьогодні, 13 квітня, в Харкові затримали співробітника державної міграційної служби, який взяв 2,5 тисячі доларів хабара. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в перс-службі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, головний спеціаліст одного з відділів Управління з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції ГУ ДМС України в Харківській області вимагав та отримав 2,5 тисячі доларів від представника громадянина Лівану. За ці гроші службовець обіцяв посприяти безперешкодному та прискореному отриманню громадянства.

Службовця затримали в порядку ст. 208 КПК України. Досудове розслідування проводиться за фактом прохання та одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).

Силовики провели обшуки в Управлінні з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції ГУ ДМС України в Харківській області та перевіряють причетність до злочину інших посадових осіб міграційної служби.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові викрили поліцейського, який за хабар пообіцяв "не помічати" порушення карантину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися