Чи порушували харків'яни у новорічну ніч встановлені заборони

В Харкові та області заборонено використовувати піротехніку

У Харкові у новорічну ніч до поліції не надходило повідомлень про використання феєрверків та петард. Про це повідомила речниця поліції Харківщини Олена Баранник “Суспільному. Харків”, пише портал "Коментарі. Харків". 

Варто зауважити, що у Харкові та області діє заборона на використання будь-яких видів піротехніки. За використання чи продаж піротехніки в Україні передбачена адміністративна відповідальність. Правопорушників можуть оштрафувати на суму до 34 тис. грн.

Перед Новим роком правоохоронці, влада Харкова та Харківської області неодноразово наголошували на забороні використання піротехніки. 

Також в області на новорічні свята не змінили дію комендантської години.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 31 грудня, на ст. м. “Університет” провели святкову програму з нагоди зустрічі Нового року. Захід розпочали хвилиною мовчання, вшанувавши військовослужбовців ЗСУ, бійців тероборони та всіх українців, які через російську військову агресію назавжди залишаться у 2022 році. Міський голова Ігор Терехов зауважив, що це був рік нелегких рішень та важких випробувань, але він згуртував харків'ян. За його словами, містяни стали єдиною родиною, яка протистоїть ворогові.

Ігор Терехов подякував усім харків'янам, які згуртувалися і не дали ворогові захопити місто. “Настає 2023 рік, і ми сміливо йдемо у новий рік з вірою в нашу перемогу. Щасти нам!” - зазначив Ігор Терехов. Очільник Харкова побажав, щоб українські захисники якнайшвидше повернулися додому живими, сім'ї, які розлучила війна, возз'єдналися, і харків'яни всі разом відсвяткували перемогу на площі Свободи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися