На Благовіщенській у Харкові патрульні «зняли» чоловіка з кондиціонеру на другому поверсі

Чоловік виліз назовні через вікно квартири

Сьогодні вночі, 14 квітня, у Харкові патрульні повернули до квартири чоловіка, який виліз через вікно другого поверху та неадекватно себе поводив. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харківської області в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Надзвичайна подія сталася на вулиці Благовіщенській. Повідомляється, що чоловік виліз через вікно, став на кондиціонер зовні та почав себе неадекватно поводити. До того ж він був дуже схвильований.

Патрульним вдалося знайти потрібні слова і вмовити чоловіка повернутися до приміщення. Потім його передали медикам швидкої невідкладної допомоги.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові чоловік підпалив квартиру і застрелився. Трагедія сталася у Київському районі міста. На момент прибуття рятувальників на місце події, вогонь вже загас самостійно.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові помер чоловік, якому нова знайома встромила ножа в голову. Зловмисницю майже відразу затримали, а постраждалого госпіталізували до лікарні. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися