У Харкові правоохоронці посилили патрулювання: що трапилося

Нехай Різдво буде спокійним та затишним - побажали містянам правоохоронці Харкова

Харківські патрульні забезпечують безпеку громадян під час святкування Різдва. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції у Харківській області. 

У святкові дні патрульні посилили патрулювання поблизу церков. Такі заходи впроваджені з метою забезпечення публічної безпеки та правопорядку під час святкових днів.

“Нехай Різдво буде спокійним та затишним! Ми ж тим часом подбаємо про вашу безпеку. З прийдешнім Різдвом”, - привітали містян у поліції. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові затвердили графік роботи міського громадського транспорту на Різдво. У Департаменті інфраструктури Харківської міської ради розповіли, що 7 січня трамваї, автобуси, тролейбуси та метрополітен перевозитимуть пасажирів у звичайному режимі - з 5:30 до 21:30. У міській раді нагадали, що на період тривалого обмеження електропостачання у Харкові розробили тимчасові автобусні маршрути. Вони вводитимуться у випадку припинення роботи наземного електротранспорту та метрополітену. З картою тимчасових маршрутів можна ознайомитися за посиланням.

А перед новорічними святами у переході зі ст. м. “Майдан Конституції” до ТРЦ “Нікольський” відбулася міська акція “Привітай місто-герой Харків з Новим роком”. Там встановили полотно, на якому усі охочі могли написати свої привітання та побажання місту Харкову на 2023 рік. 

За словами директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександра Власенка, вітання, вірші та листівки передали не лише діти, а й дорослі. Головне бажання всіх харків'ян - щоб настав мир.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися