Як працюватиме громадський транспорт у Харкові на Різдво

На період тривалого обмеження електропостачання у Харкові розробили тимчасові автобусні маршрути

У Харкові затвердили графік роботи міського громадського транспорту на Різдво. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті інфраструктури зазначили, що 7 січня трамваї, автобуси, тролейбуси та метрополітен перевозитимуть пасажирів у звичайному режимі - з 5:30 до 21:30.

У міській раді нагадали, що на період тривалого обмеження електропостачання у Харкові розробили тимчасові автобусні маршрути. Вони вводитимуться у випадку припинення роботи наземного електротранспорту та метрополітену. З картою тимчасових маршрутів можна ознайомитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклійській громаді відновлюють роботу міського пасажирського транспорту та пасажирські перевезення між населеними пунктами. Так, з 6 січня у Балаклійській громаді почав курсувати новий спеціальний автобусний маршрут “Бакалія - Мілова”. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Вартість проїзду “Бакалія - Мілова” - 30 грн.

А з 5 січня розпочав рух міський автобус. Новий маршрут руху - Лікарня - Балаклія - Вербівка (через сел. Нафтовиків). Автобус громада отримала за ініціативи Харківської обласної ради, допомоги головного рабина України Моше Реувен Асман і благодійної організації Anavetka help Centre.  

У Харкові заборонили рух транспорту по вул. Зубарєва, в районі будинку №57. Введені обмеження діятимуть до 31 січня 2023 року. У Харківській міській раді повідомили, що об’їзд закритої ділянки організовано через місцевий проїзд.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися