У Харкові на Залютіно перекрили вулицю

Комунальники проводять ремонт асфальтобетонного покриття проїжджої частини

У Харкові по вулиці Залютинсіькй, на ділянці від вулиці Золочівській до транспортної розв'язки в бік окружної дороги обмежать рух. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

За даними комунальників, проїзд буде заборонено з 9:00 до 17:00 16 і 17 квітня. У міськраді зазначили, що це пов'язано з ремонтом асфальтобетонного покриття проїжджої частини на вулиці Залютинській.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 18-19 квітня в Харкові і області Великодні богослужіння пройдуть у 298 храмах. За даними правоохоронців, у цих заходах візьмуть участь близько 25 тисяч громадян. Зазначається, що до забезпечення правопорядку будуть залучені близько 950 співробітників Нацполіції і 160 військовослужбовців Нацгвардії. Примітно, що перебування на прилеглої до храму території дозволено.

Читайте також: за останню добу в Харківській області зафіксували 15 нових випадків коронавірусу. Всього, станом на ранок, 16 квітня, у Харківській області зафіксовано 40 випадків коронавірусу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися